Podcast 126 (Den med Lars Mikkelsen…)

Filmnørdens Hjørne Interview, Podcast 2 Comments

Nøj, hvor er her støvet, men det er jo, hvad der sker, når man ikke har brugt Studie 5 i 1½ måned. Det er ved at være godt og grundigt lang tid siden at Hjørnet har været i sving, men det er sgu ikke fordi, vi ikke har prøvet. For to uger siden optog vi en hel podcast, som vores ellers elskede studiecomputer valgte at forvandle til ren digi-støj. Depressionen var til at tage og føle på. Men NU er vi tilbage og det med et brag! Vi har nemlig haft kløerne i Lars Mikkelsen, armeret med en voldsomt stor stak spørgsmål fra jer, vores kære lyttere.

Flere har måske en mistanke om det, og i så fald kan vi bekræfte det: Lars ér cool! Selvom han er et stort navn både i ind- og udland og gnubber skuldre med nogle af verdens største stjerner, så er han stadig 100 % en gadedreng fra Nørrebro. Derfor overraskede det heller ikke, at han ikke havde anden bagkant på interviewet, end hvad hans P-skive dikterede. Resultatet blev et 2½ times langt interview, der kommer meget vidt omkring, med Lars og hans arbejde i centrum. Det var en meget stor fornøjelse at have ham på besøg, og vi kommer nok til at fiske efter ham igen til en fremtidig podcast. Måske som ekspert på amerikanske film fra 70’erne?

Vi har ikke været så heldige i kalenderbingo, så Hjørnet er denne gang kun befolket af én vært: Casper Christensen. Ja, han savnede også Brie og Jesper og Mille,  men dem kommer du til at høre mere til meget snart. Vi er (som vi ikke har lagt skjul på) i en udviklingsproces, der gerne snart skulle kaste nogle resultater af sig i form af flere podcasts, men mere om det en anden gang.

I øvrigt er Lars ikke den eneste, der kommer i kløerne på Hjørnet i Podcast 126. Således har vi også et interview med den russiske instruktør af POV-actionfilmen Hardcore, Ilya Naishuller. Han er lagt ind som forretten, der kan varme ørerne op til den enorme hovedret.

God fornøjelse og vi høres ved, før end du regner med det.

Med venlig hilsen,
Casper, Ilya og Lars.

DSC_0678 2
“Perhaps you could drink your coffee with more… intensity!”

Del denne podcast

Comments 2

  1. Pingback: Interview med Ilya ‘Hardcore’ Naishuller | Filmnørdens Hjørne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.