Podcast 152 (Hjørnets Juleshow 2017)

Filmnørdens Hjørne Podcast Leave a Comment

December er gået op i stress, sygdom og generel rotteræs. Derfor er julestemningen overhovedet ikke sevet ind på Hjørnet, men det skal være løgn skal det. Derfor blænder vi her op for Podcast 152 (Hjørnets Juleshow 2017) – en episode dyppet i glögg, rullet i flormelis og hængt på juletræets grønneste gren.

Brian ‘Brie’ Iskov er på banen for at snakke om årets TV-julekalendere og derudover fortælle, hvad han har lavet siden sidst han var forbi studiet. Niels Paridon har været i Kultkælderen og finde tre snaskede B-julefilm. Og Marie Diemer Bille agerer TV-ekspert og har stablet en Top 3 på benene over de bedste jule-TV-serie-afsnit.

Kravlenisser 2

Stjernen på toppen af træet er ingen ringere end ægte juleekspert Daniel Røde. Han er den mest julegale mand, du nogensinde har mødt og derfor den HELT rigtige til at køre julen ind på Hjørnet, blandt andet med sin Top 3 over danske julefilm.

Men intet Hjørne uden lyttere, så vi spurgte jer, hvilken filmscene, der med 100 % sikkerhed sætter jer i julestemning, hver gang I ser den. Derfor er hele episoden krydret med en god bunke julefilmklip, der kan få julelysene til at blafre i øjnene på selv den mest kyniske julehader.

Rigtig god fornøjelse! Vi høres ved i 2018!

Med venlig hilsen,
Casper, Brie, Marie, Niels og Daniel

Poster-152

Del denne episode

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.