Podcast 167 (Den om VHS – LIVE)

Filmnørdens Hjørne Podcast Leave a Comment

Niels og hans kreative børnemord! Ask og hans plantefreaks! Sonny og hans Richard Clayderman-nekrofili! Oh, the memories… Tusind tak for en VHS-fest af episke dimensioner. Vi er stadig helt høje på turen gennem filmverdenens underskov af underlødig underholdning og er allerede i gang med at lægge nye planer. Hele baduljen er optaget i lækker-lækker stereofonisk audio, og den kan du nu nyde, men husk at spole tilbage. Ellers er der bøde!

Tryk play på denne podcast og du transporteres tilbage til en utroligt festlig aften i Grand Teatret i København. Stemningen var i top da Ask Hasselbalch, Sonny Lahey og Niels Paridon gav hver deres bud på seks ultimative videoaftener inden for seks snaskede subgenrer, såsom Psykobørn!, Dyr der dræber! og Vildfaren Videnskab!.

Filmanmelder og redaktør Casper Christensen var med som Hjørnets faste ankermand, der sammen med aftenens publikum kom på VHS-skolebænken, og blev ført gennem et veritabelt slaraffenland af sjove, klamme, utrolige og vilde film fra VHS’ens velmagtsdage.

Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen,
Niels, Ask, Sonny & Casper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.