Cinemajour nr. 36 (The House That Jack Built, Roma, Widows, m.m.)

Filmnørdens Hjørne Cinemajour, Podcast Leave a Comment

Hey! Bare en hurtig Cinemajour fra os, midt i en periode med speederen i bund. Vi har haft så meget at lave, at vi ikke har haft tid til at udgive alt det, vi har lavet, men NU sker der noget. Først kommer denne Cinemajour, hvor vi anmelder to af årets helt store filmbegivenheder: Lars von Triers kontroversielle The House That Jack Built og Alfonso Cuaróns Netflix-film (der skal og bør ses i biografen) Roma.

Men der er mere endnu. Jannik går nemlig også i dybden med en anden Netflix-film, når han anmelder The Ballad of Buster Scruggs, og så har Casper set Steve McQueens kupfilm Widows. Fælles for hele baduljen? Vi kan lige så godt afsløre det nu: De er skide gode, og dét er altså sjældent, at vi KUN har set gode film.

Niels starter i øvrigt episoden med at fortælle, hvorfor han egentlig ikke er med i denne episode, selvom han, du ved… er med i den. Men vi har som sagt skide travlt, så der går ikke mange minutter fra udgivelsen af denne episode til, at vi kommer med Podcast 169 (Den om kvindelige instruktører…), og så kører vi jo også vores julekalender på Facebook indtil d. 24. december. God fornøjelse og høres ved snart igen!

Med venlig hilsen,
Marie, Jannik, Niels og Casper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.