Cinemajour nr. 59 (Uncut Gems, Birds of Prey, Maria Månson, m.m.)

Filmnørdens Hjørne Cinemajour, Podcast Leave a Comment

Der er stilhed før Oscarstormen på Hjørnet, men der kommer jo hele tiden nye film, så vi må lige larme lidt og få en Cinemajour på bordet for at stille skarpt på de bedste af dem. Ikke nok med det,  så har vi endnu engang gæsteanmelder på. Denne gang i form af Maria Månson, der i tomrummet efter lukningen af Filmselskabet nyder at sætte tænderne i nogle nye filmz.

Jannik har været en smuttur i Cinemateket til det halvårlige arrangement Film på vej. Filmpresse og -branche mødes på kryds og tværs over to timers præsentation af de kommende seks måneders danske premierefilm. Det er første gang Jannik er med, og han aflægger en farverig rapport, der giver gode idéer til, hvad vi (og I) skal holde øje med.

Men først og fremmest er dette en episode med gode film og KUN gode film… sådan da. Bundniveauet ligger på tre stjerner, og dem rammer vi kun lige akkurat. Der er med andre ord noget at se frem til, når vi anmelder Uncut Gems, Birds of Prey, Monos og Portræt af en kvinde i flammer. Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen,
Casper, Jannik & Maria

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.