Cinemajour 65 (Tenet, Project Power, m.m.)

Filmnørdens Hjørne Cinemajour, Podcast Leave a Comment

Omsider blev Christopher Nolans ‘Tenet’ sluppet løs i (en del) af verdens biografer. Casper og Jannik har set den længe ventede og ultra-hypede film to gange hver, og byder her på en 100 % spoiler-fri guide til filmen, inden de bryder ud i en ægte, spiler-fyldt Hjørne-snak om den 150 m. lange hjernevrider.

Men skulle tro det, men ‘Tenet’ er ikke den eneste film i de danske biografer i øjeblikket. Således kaster Casper også stjerner efter den Trumpianske propaganda-buster ‘Greenland’, det lette, franske kærligheds-hukommelses-komedie-drama ‘La Belle Époque’ og den tyske sølvbjørne-vinder ‘Systembryder’.

Derudover har Jannik brugt et par timer i TV-stuen med den nye HBO-serie ‘Lovecraft Country’, produceret af Jordan Peele og J.J. Abrams. Og så har både Casper og Jannik været i New Orleans og prøve nogle spændende piller i Netflix-produktionen ‘Project Power’.

Nikolaj er travl med sit arbejde, så han springer over denne gang, men han vender tilbage meget snart. Indtil da, rigtig god fornøjelse med denne episode.

Med venlig hilsen,
Casper & Jannik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.