Cinemajour 82 (Indiana Jones and the Dial of Destiny, Elemental, Extraction 2)

Filmnørdens Hjørne Cinemajour, Podcast Leave a Comment

(OBS: På Filmnørdens Hjørne Ekstra ligger Cinemajour 82 EKSTRA med næsten 40 minutters ekstra-snak om Indy 5. Støt Hjørnet og få adgang.)
Gryderne koger her på Hjørnet, hvor vi mellem Filmaften-optagelse og forberedelse til både Abernes Planet-marathon og ‘Den om Tom Cruise‘ åbenbart har fundet tid til rent faktisk også at se nogle film. Og vi er for alvor kommet ind i blockbuster-sæsonen med både Pixar og Indiana Jones repræsenteret.
Vi starter med Pisneys… Disnars… Pixar og Disneys?… ‘Elemental’, som vi har set sammen med en repræsentant fra den yngre målgruppe. Kan de overhovedet ramme skiven efter det komplette fejlskud med ‘Lightyear’? Netflix oplevede gigantisk succes med den første Extraction-film, så selvom der skal trylles lidt i manus, genopstår Tyler Rake igen, mere skydeglad end nogensinde i ‘Extraction 2’. Og sidst men ikke mindst skal vi selvfølgelig sætte tænderne i Indy-film #5 – ‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’, og den bruger vi naturligvis rigtig god tid på.
Vi er som sagt snart på pletten med mere podcast, så kom i gang med denne Cinemajour og så høres vi ved ganske snart,. God fornøjelse!
Med venlig hilsen,
Casper & Jannik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.