Podcast 110 (Den om superheltefilm…)

Filmnørdens Hjørne Podcast 2 Comments

Det er en fugl!… Det er et fly!… Det er Podcast 110 (Den om superhelte…). Hele Hjørnet har denne gang presset sig ind i en telefonboks, kun for at genopstå som The Filmnørdens Hjørne – en gruppe af filmnørder med overmenneskelige evner for at hælde vand ud af ørerne, lade som om vi er eksperter og manipulere vores lyttere til at tro vi er ægte, renskurede filmnørdhelte!… Vent, vi er jo ikke superhelte. Vi er superskurke!

Forvirringen er total, men netop derfor kaster vi os over superheltefilmen denne gang. Få andre popkulturelle fænomener har formået at fedte sig ind så mange steder som de kappe-/maske-/spandex-klædte overmennesker, så det kan være svært at få det store overblik. Ikke at vi skaber det i denne 110’er, men vi prøver i hvert fald.

For det første prøver Jesper at danne et overblik over superheltenes historie i tegneserier. Derefter kommer Brie og fortæller om deres forvandling fra papir til film og TV. Mille kommer som noget nær superhelte-jomfru og fortæller, hvordan det er at blive kastet ind i superheltenes verden uden at kende den særligt godt. I kære lyttere spiller naturligvis også en rolle, for vi forsøger at analysere jeres forklaringer på, hvorfor I kan lide superheltefilm så godt og så har vi også håndplukket en liste af jeres bedste superheltefilmanbefalinger. Og så anmelder Casper og Jesper naturligvis ‘Avengers: Age of Ultron’, der egentlig er hele årsagen til, at vi kaster os over superheltetemaet.

Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen,

Casper, Jesper, Brie og Mille 


Comments 2

  1. Pingback: Fan-redaktionen: De mest super superheltefilm | Filmnørdens Hjørne

  2. Pingback: Avengers: Age of Ultron (2015) | Filmnørdens Hjørne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.